×
 

Sponsormogelijkheden

We bieden bezoekers en sponsoren veel gelegenheid en ruimte voor een goed gesprek. Naast het ontvangst, twee pauzes en de borrel wordt het programma zo ingedeeld dat deelnemers in twee groepen gaan lunchen. De helft van de deelnemers bezoekt eerst een workshop en gaat daarna lunchen, de andere helft van de deelnemers volgt dit programma in omgekeerde volgorde.

Met het oog op deze ruime contactmomenten, zijn er dit jaar diverse sponsormogelijkheden. We hebben hieronder een opsomming gemaakt:

  • Een informatiestand van 6m2 met één statafel met twee krukken, ruimte voor maximaal twee banners (in de stand) à € 1.495,- (excl btw).
  • Sponsoring van een catering onderdeel (bijvoorbeeld de borrel, lunch, een barista) – prijs in overleg.
  • Een A4 leaflet in de congrestas à € 675,- (excl btw).
  • We stimuleren ook creatievere sponsormogelijkheden, zoals een appel of koffiebeker met uw logo, smoothiefiets etc. Heeft u zelf een leuk idee, neem dan contact met ons op!

Marketing & communicatie acties voor sponsoren

Voorafgaand, tijdens en na het congres wordt u als sponsor meegenomen in de communicatie (druk op de link voor de planning) over het congres. Dit betekent dat, zodra u zich heeft aangemeld als sponsor, u partner wordt van het Jaarcongres BPBI. Ons mailingbestand bestaat uit ca. 2200 unieke emailadressen.  Op LinkedIn heeft BPBI > 3300 relaties, op Twitter > 1300. 

Reserveren stand

U kunt zich inschrijven via onderstaande knop. Voor vragen kunt u contact opnemen met Eveline Alho via  e.alho@hoe-zo.nl en 023 5552720.

AANMELDEN SPONSOR